28
juli
2022
|
12:13
Europe/Amsterdam

Laatste tickets NU te winnen: Pathé Summer Cinema op grootste handdoek ooit (255 m²) in Scheveningen

Nog een select aantal extra kaarten beschikbaar voor Jurassic Park (5 augustus) en Grease (6 augustus)

Op 5, 6 en 7 augustus biedt Pathé, zodra de zon ondergaat, met de ‘Pathé Summer Cinema’ filmliefhebbers de unieke mogelijkheid om gratis drie topfilms te bekijken óp een gigantisch filmscherm in de vorm van een strandhanddoek. Met een oppervlakte van 30 bij 8,5 meter groot is dit de grootste handdoek (255 m²) die ooit op een Nederlands strand is neergelegd! Enkele uren nadat de tickets werden vrijgegeven eind juni meldden zich al honderden filmfans om bij een van de unieke screenings aanwezig te kunnen zijn. Maar goed nieuws: voor de voorstellingen van de filmklassiekers Jurassic Park (1993) op 5 augustus en Grease (1978) op 6 augustus maakt iedereen vanaf NU nog kans op de laatste extra plekken via www.pathe.nl/summercinema. Uit alle aanmeldingen worden op 2 augustus de winnaars geselecteerd. Elke winnaar ontvangt twee toegangstickets.

Pathé heeft tijdens de zomer diverse activiteiten gepland om de avonden in filmische sferen te kunnen doorbrengen. Naast de Pathé Summer Cinema op het Scheveningse strand zijn er rooftop avonden op het dak van Pathé Leidsche Rijn (Utrecht) en buitenbioscopen op verschillende plekken in het land, om zo onder de sterren van film te genieten. Ook worden in Bar Abraham in Koninklijk Theater Tuschinski verfrissende Summer Cocktails geschonken. Meer weten? Kijk dan snel verder op www.pathe.nl/zomer voor het gehele zomerprogramma.  

Natuurlijk is er ook in de theaters deze zomer een prachtig groot aanbod van films te vinden om de avond mee te verlengen, van blockbusters tot arthouse titels en bijzondere specials. Kijk voor het gehele aanbod op www.pathe.nl.  

Programma Pathé Summer Cinema in Scheveningen 

Vrijdag 5 augustus - Jurassic Park In deze geliefde blockbuster classic met Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum slagen wetenschappers erin om dinosaurussen te klonen. Een ondernemende miljonair wil de gekloonde dino's aan het publiek laten zien en bouwt daarvoor een gigantisch themapark. Maar uiteraard is dit niet zonder gevaar...  

Zaterdag 6 augustus - Grease  De ultieme feelgood high school musical met Olivia Newton John en John Travolta, over de zomerliefde tussen Sandy en Danny, behoeft weinig toelichting. Het is een perfecte film voor de verlenging van een perfecte ‘Summer Night’! 

Zondag 7 augustus - House of Gucci (VOL, geen kaarten meer beschikbaar)  Het voor een Oscar en Golden Globe genomineerde drama, met fantastische hoofdrollen voor Lady Gaga, Adam Driver (Star Wars), Jared Leto (The Batman, Morbius) en Al Pacino, gaat over de befaamde familie Gucci, waarvan alle leden zeer ver gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden. Houden ze dit vol zonder hun familie en merk schande te brengen?   

Praktische informatie 

De deuren gaan open om 21:00, de film start zodra het donker genoeg is. Er is plek voor 550 bezoekers op het kleed, in het zand of op de tribune. Het zijn vrije zitplaatsen; hoe eerder je aanwezig bent, hoe meer keuze je hebt voor je zitplekje. Neem vooral iets comfortabels mee om op te zitten als je extra lekker wil wegzakken in het zand. 

Locatie: Beach Stadium The Hague - Strandweg 4, 2586 JK Den Haag. 

Voor meer informatie en tickets, ga naar www.pathe.nl/summercinema 

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.