Amsterdam,
28
februari
2019
|
15:42
Europe/Amsterdam

Krijg de lentekriebels bij Pathé!

De laatste winterdagen zijn aangebroken, lente is in zicht! Haal een frisse neus, geniet van de winterzon en trakteer jezelf vervolgens op een bezoek aan Pathé. In maart is er namelijk in de Pathé bioscopen voor iedereen wel iets te beleven. Gezellig met het hele gezin naar de familiefilm Dumbo of het nieuwe Marvel Studios avontuur Captain Marvel.

Pathé is in maart opnieuw the place to be voor liefhebbers van Oscar-winnende films, waaronder Vice, het romantische If Beale Street Could Talk en Green Book. De spectaculaire film Free Solo ging er tijdens de Oscars vandoor met de prijs voor Beste Documentaire en is op maandag 4 maart te zien in verschillende Pathé vestigingen.

Bekijk alle nieuwe filmtitels op www.pathé.nl.

Pathé Specials

2 maart - La Fille du Régiment (Opera)

Deze opera wisselt humor af met opgewekte melodieen en beruchte vocale uitdagingen, vuurwerk gegarandeerd! Het verhaal gaat over een jong weesmeisje opgevoed door een legerregiment, vandaar de naam, en begint op het moment van haar eerste liefde.

Meer informatie

10 maart - The Sleeping Beauty (Ballet)

Prinses Aurora wordt op haar zestiende verjaardag vervloekt door de boze fee Carabosse en valt in een diepe slaap die honderd jaar duurt. Alleen de kus van een prins kan de betovering verbreken. The Sleeping Beauty is een schitterend sprookjesballet, uitgevoerd door het Bolshoi. Dit is klassiek ballet op zijn allerbest.

Meer informatie

25 maart - Joni 75: A Birthday Celebration

Sluit je aan bij een ongelooflijke reeks muzikanten die samenkwamen om een ​​van 's werelds meest opmerkelijke artiesten, Joni Mitchell, te eren op haar 75ste verjaardag. Het volledige tributeconcert, inclusief speciale interviews achter de schermen, vertoont Pathé eenmalig op 21 maart in Pathé Tuschinski en Pathé Buitenhof (Den Haag).

Ook te zien bij Pathé in maart

6 maart - Captain Marvel

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Meer informatie en trailer

7 maart - The Mule

Na wat financiële problemen is de hoogbejaarde oorlogsveteraan en bloemist Earl Stone, gespeeld door Clint Eastwood, genoodzaakt zijn bedrijf te sluiten. Hij neemt een baan aan bij een Mexicaanse drugskartel als koerier, maar na een fout zitten al snel zowel de kartel als de autoriteiten hem op de hielen.

Meer informatie en trailer

7 maart - On The Basis of Sex

On The Basis Of Sex is het waargebeurde en inspirerende verhaal over juriste Ruth Bader Ginsburg, die in een door mannen gedomineerde wereld haar weg naar het Amerikaans Hooggerechtshof heeft bevochten.

Meer informatie en trailer

14 maart - What Men Want

Ali David is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen.

Meer informatie en trailer

14 maart - Destroyer

Zestien jaar geleden ging politierechercheur Erin Bell, gespeeld door Oscarwinnaar Nicole Kidman, undercover in een bende bankovervallers geleid door de gewelddadige Silas. Wanneer een van hun gewaagde overvallen fout gaat, wordt Erin ontmaskerd maar weet Silas te ontsnappen. Zestien jaar later is Silas terug met een uitgekiend plan om een van de grootste banken te overvallen, op de hielen gezeten door Erin. Een bloedstollende thriller geregisseerd door Karyn Kusama.

Meer informatie en trailer

21 maart - Arctic

Nadat een man als enige overlevende van een vliegtuigcrash strandt op de Noordpool, moet hij kiezen tussen blijven in zijn geïmproviseerde kamp of een dodelijke tocht door het onbekende in de hoop er levend uit te komen.

Meer informatie en trailer

21 maart - Us

We are our own worst enemy. De innovatieve filmmaker en Oscarwinnaar Jordan Peele, van de Oscar-genomineerde horrorfilm Get Out, komt opnieuw met een originele en controversiële thriller: Us.

Meer informatie en trailer

27 maart - Dumbo

Holt Farrier, een voormalige circusster, die net terugkeert uit de oorlog, wordt door circus-eigenaar Max gevraagd om te zorgen voor een pasgeboren olifant. De oversized oren van olifant Dumbo maken hem tot een lachertje in het circus. Wanneer Holt's kinderen ontdekken dat Dumbo kan vliegen, worden ze overtuigd door ondernemer om van deze bijzondere olifant een ster te maken.

Meer informatie en trailer

28 maart - Beach Bum

Moondog, met een hoofdrol voor Matthew McConaughey, gaat over een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg), is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn ooit zo grote talent: schrijven.

Meer informatie en trailer

Kaartverkoop via www.pathe.nl en aan de kassa.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.