22
juli
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Kijk de beste films vanuit je eigen auto met de Pathé Drive-In Bioscoop

Deze zomer hoef je je auto niet meer uit voor de beste films! Vanuit je eigen bolide bekijk je in de Pathé Drive-In Bioscoop op het terrein van Borchland in Amsterdam-Duivendrecht vanaf vrijdag 31 juli naar topfilms zoals Bohemian Rhapsody, The Lion KingGreen Book, en Minions. De Drive-In Bioscoop vindt gedurende drie weken iedere dag plaats. Op het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter worden dagelijks van ‘s middags tot ‘s avonds drie films getoond. De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en biedt plaats aan 120 auto’s.

Omdat de films op een LED-scherm worden getoond, kunnen bezoekers ook overdag naar de film, en zo kunnen ook de kleintjes genieten van de unieke ervaring van een Drive-In Bioscoop. Doron Kurz, Commercieel Directeur bij Pathé: “Wij stonden al een tijd klaar om de Drive-In Bioscoop werkelijkheid te maken deze zomer. Wij zijn heel blij dat door de versoepelde maatregelen vanuit de overheid dit dan ook eindelijk mogelijk is. Hiermee kunnen we een uniek uitje bieden om samen te doen met familie of vrienden deze zomer.”

Filmprogramma Pathé Drive-In Bioscoop 

De films starten om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf een uur van tevoren op locatie inrijden. De films die worden vertoond zijn onder andere: Aladdin, Bohemian Rhapsody, Lion King, Green Book, 1917, Minions, Sonic, Corgi en Midway. Een ticket kost €22,50 per auto. Borchland zorgt ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken en verkoopt voor de ultieme bioscoopervaring ter plekke onder andere frisdranken, M&M’s en popcorn.

Uiteraard worden tijdens de Pathé Drive-In Bioscoop alle 1,5 meter maatregelen gewaarborgd. De locatie is het parkeerterrein van evenementenlocatie Borchland, the place to B, nabij De Ziggo Dome en Pathé Arena in Amsterdam-Zuidoost.

Films en tickets via https://www.pathe.nl/drivein.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 247 zalen en 1.800 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.

OVER BORCHLAND

Borchland is dé locatie van Amsterdam en omstreken voor vergaderingen, diners en sportactiviteiten. Daarnaast beschikt Borchland over een restaurant en terras met prachtig uitzicht op de golfbaan. Met een ideale ligging aan de A2/A9/A10, ruim 1.000 parkeerplaatsen en op loopafstand van de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Ajax De Toekomst en Pathé Arena, is Borchland the place to B. Borchland is sinds 1980 een begrip, we hebben recentelijk geproost op ons 40-jarig jubileum. Borchland is daarnaast bekend van diverse outdoor events, zoals de jaarlijkse Mack Truckdag met 10.000 bezoekers, King Cruise met klassieke Amerikaanse auto’s en de Amsterdam Golf Show met ruim 10.000 bezoekers.

OVER DE WIT EVENTS

De Wit Events is al meer dan 20 jaar een begrip in de evenementenwereld. Of het nu gaat om 5 of 150.000 bezoekers, bij De Wit bent u aan het juiste adres. De Wit Events biedt organisatoren van grote en kleine in-en outdoor evenementen al meer dan 20 jaar pakketten op het gebied van catering aan. Wij zijn betrokken vanaf de eerste bespreking tot en met de laatste afwikkeling. De Wit Events ontzorgt.