22
juli
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Kijk de beste films vanuit je eigen auto met de Pathé Drive-In Bioscoop

Deze zomer hoef je je auto niet meer uit voor de beste films! Vanuit je eigen bolide bekijk je in de Pathé Drive-In Bioscoop op het terrein van Borchland in Amsterdam-Duivendrecht vanaf vrijdag 31 juli naar topfilms zoals Bohemian Rhapsody, The Lion KingGreen Book, en Minions. De Drive-In Bioscoop vindt gedurende drie weken iedere dag plaats. Op het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter worden dagelijks van ‘s middags tot ‘s avonds drie films getoond. De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en biedt plaats aan 120 auto’s.

Omdat de films op een LED-scherm worden getoond, kunnen bezoekers ook overdag naar de film, en zo kunnen ook de kleintjes genieten van de unieke ervaring van een Drive-In Bioscoop. Doron Kurz, Commercieel Directeur bij Pathé: “Wij stonden al een tijd klaar om de Drive-In Bioscoop werkelijkheid te maken deze zomer. Wij zijn heel blij dat door de versoepelde maatregelen vanuit de overheid dit dan ook eindelijk mogelijk is. Hiermee kunnen we een uniek uitje bieden om samen te doen met familie of vrienden deze zomer.”

Filmprogramma Pathé Drive-In Bioscoop 

De films starten om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf een uur van tevoren op locatie inrijden. De films die worden vertoond zijn onder andere: Aladdin, Bohemian Rhapsody, Lion King, Green Book, 1917, Minions, Sonic, Corgi en Midway. Een ticket kost €22,50 per auto. Borchland zorgt ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken en verkoopt voor de ultieme bioscoopervaring ter plekke onder andere frisdranken, M&M’s en popcorn.

Uiteraard worden tijdens de Pathé Drive-In Bioscoop alle 1,5 meter maatregelen gewaarborgd. De locatie is het parkeerterrein van evenementenlocatie Borchland, the place to B, nabij De Ziggo Dome en Pathé Arena in Amsterdam-Zuidoost.

Films en tickets via https://www.pathe.nl/drivein.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.