29
november
2019
|
11:51
Europe/Amsterdam

Holidays are coming bij Pathé

De meest magische tijd van het jaar breekt aan, de tijd van de samenzijn en gezelligheid. Bij Pathé vind je in de maand december nieuwe films en bijzondere specials in het teken van vriendschap. Ook de echte thrillseekers kunnen hun hart ophalen deze maand met de actiefilm The Dare. Kom tijdens de Kerstvakantie met het gezin naar Pathé en duik in de wondere wereld van Spionnengeheimen of leef mee met Mees Kees in de wolken.

Linda de Mol en Tjitske Reidinga verschijnen weer samen op het witte doek. Dit keer als halfzussen in de film April, May, June. Op 17 december zie je deze romcom bij Pathé als een van de eersten tijdens Ladies Night. Of kom op Tweede Kerstdag naar de vernieuwde filmbewerking van de klassieke musical Cats.

Pathé Specials

8 & 9 december - Les Miserables - The Staged Concert (Musical)

Les Misérables is wereldwijd al door meer dan 120 miljoen mensen bezocht en een van de meest populaire musicals allertijden. De musical is al ruim 35 jaar te zien op West End in Londen en om dit jubileum te vieren is er een speciale concertversie gemaakt die zestien wekenlang uitverkocht was in Londen.

Meer informatie

15 december - The Nutcracker (Ballet)

Als de klok op kerstavond twaalf slaat, komt de houten notenkrakerpop van Marie tot leven en verandert in een prins. Samen met haar andere speelgoed, dat ook tot leven is gekomen, beleven Marie en haar prins een dromerig en onvergetelijk avontuur.

Meer informatie

15 december - Expeditie Robinson Finale (Live)

We pakken groots uit en Expeditie Robinson komt letterlijk naar je toe. Op 15 december kijk je in 19 Pathé bioscopen door heel Nederland naar de finale. In aanwezigheid van een oud-deelnemer!

Meer informatie

16 december - Gorillaz: Reject False Icons (Documentaire)

In zijn debuutfilm volgde regisseur Denholm Hewlett drie jaar lang elke beweging van de Gorillaz, zoals tijdens het maken van de twee veelgeprezen albums, 'Humanz' en 'The Now Now', en tijdens hun meest ambitieuze wereldtournee van de band tot nu toe. Onder andere Lowlands en Ziggo Dome werden aangedaan. Het resultaat is de allereerste meeslepende reis ooit in de wereld van de Gorillaz en hun uitgebreide familie - met nooit eerder vertoonde beelden.

Deze documentaire is eenmalig in de bioscoop te zien op 16 december.

Meer informatie

17 december - April, May, June (Ladies Night)

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in december

5 december - Jumanji: The Next Level (3D)

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level, maar het spel is veranderd.

De film is te zien in 4DX 3D, ATMOS 3D, Dolby Cinema 3D en IMAX 3D.

Meer informatie en trailer

5 december - Motherless Brooklyn

Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen.

Meer informatie en trailer

11 december - Mees Kees in de Wolken

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan!

Meer informatie en trailer

18 december - Star Wars: The Rise of Skywalker (3D)

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker.

Meer informatie en trailer

19 december - The Dare

Een vrijgezellenfeest eindigt met een brutaal gevecht in een donkere waas. Later wordt de bruidegom samen met 3 anderen wakker in een donkere kelder. Ze moeten vechten voor hun leven. Op vrijdag 13 december is de film voor het eerst in de wereld te zien, exclusief bij Pathé.

Meer informatie en trailer

19 december - April, May, June

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’. Een ontroerende film voor de kerstdagen.

Meer informatie en trailer

25 december - Spionnengeheimen

Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is... dat niet. Maar wat Walter tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan intelligentie en vindingrijkheid. Zo creëert Walter de geweldige gadgets die Lance gebruikt tijdens zijn epische missies. Maar wanneer gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar vertrouwen.

Meer informatie en trailer

26 december - Cats

Een vernieuwende filmbewerking van de wereldberoemde Andrew Lloyd Webber-musical met een sterrencast bestaande uit o.a. James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward. De regie is van Oscarwinnaar Tom Hooper.

Meer informatie en trailer

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.