Amsterdam,
24
juli
2019
|
09:30
Europe/Amsterdam

Hitte-alarm: Koel deze week af bij Pathé

En geniet ook in augustus van de nieuwste bioscoopfilms en specials

Temperaturen bereiken komende dagen een hoogtepunt in Nederland. Ventilatoren zijn niet aan te slepen door de hitte, maar de heerlijk koele zalen van Pathé bieden voldoende ruimte voor verkoeling. Het perfecte moment dus om te genieten van de Lion King in Live Action. Of te griezelen bij de thriller Midsommar, die vanaf morgen te zien is in alle Pathé theater.

Ook in augustus kunnen kids tijdens hun welverdiende zomervakantie genieten van de nieuwe kinderfilms Playmobil De Film en Angry Birds 2. Voor de oudere kinderen en volwassenen zijn onder andere twee Tarentino films te zien - de klassieker Pulp Fiction en Quentin’s nieuwste blockbuster Once Upon a Time in Hollywood, starring Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Ook muziekliefhebbers komen deze maand aan hun trekken bij Pathé. Zo brengt de bioscoopketen 50 jaar na dato de muziekdocumentaire Woodstock eenmalig naar de theaters.

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Pathé Specials

1 augustus - Grateful Dead Meet-up 2019 (Music)

Je ziet het complete Grateful Dead concert van 17 juni, 1991 vanuit het Giants Stadium, in New Jersey. Geniet van klassiekers zoals: "Eyes Of The World", "Truckin’", "Uncle John’s Band" en "China Doll"

Meer informatie

Vanaf 7 augustus - BTS: Bring The Soul: The Movie (Music)

Na de fenomenale World Tour “Love Yourself” keert BTS triomfantelijk terug naar het grote doek in Bring The Soul: The Movie. De band, stralender dan de spotlichten op het podium, nodigt ons uit voor een kijkje achter de schermen.

Meer informatie

11 & 12 augustus - Pulp Fiction - 25th Anniversary (Classic)

Pulp fiction, het meesterwerk van schrijver-regisseur Quentin Tarentino, komt terug naar de bioscoop! Honey Bunny en Pumkin, twee kruimeldieven, komen tot de conclusie dat het te riskant wordt om drankwinkels te overvallen. Tijdens het ontbijt in een koffieshop besluiten ze dat er meer te halen valt.

Meer informatie

18 augustus - 50 jaar Woodstock - 50th Anniversary (Classic)

Op zondag 18 augustus 2019, precies 50 jaar na het legendarische muziekfestival, brengt Warner Bros Pictures de Oscar-winnende muziekdocumentaire Woodstock eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop.

Meer informatie

21 augustus - Rush: Cinema Strangiato (Music)

Rush keert terug naar het grote scherm op woensdag 21 augustus. Cinema Strangiato brengt Rush fans van over de hele wereld samen. Nummers zoals “Closer to the Heart", “Subdivisions" en "Tom Sawyer" zullen voorbij komen. Daarnaast zie je nog niet eerder vertoond backstage materiaal.

Meer informatie

18 augustus - IRIS a Space Opera by Justice (Music)

De band Justice heeft een unieke concertfilm gemaakt speciaal voor het bioscoopscherm. De show Woman Worldwide is een visueel spektakel voor het publiek. Voorafgaand zie je een documentaire met daarin behind the scenes content van deze spectaculaire show.

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in augustus

1 augustus - Fast & Furious: Hobbs & Shaw

De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. De actiefilm is te zien in 4DX, IMAX, Dolby Cinema en Dolby Atmos.

Meer informatie en trailer

7 augustus - Playmobil de Film

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil® begint Marla aan de zoektocht van haar leven. De film is te zien in het Engels en Nederlands.

Meer informatie en trailer

15 augustus - Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De film is te zien in IMAX.

Meer informatie en trailer

21 augustus - Angry Birds 2

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten de vogels om samen te werken met de biggen. De film is ook te zien in het Nederlands.

Meer informatie en trailer

22 augustus - Angel Has Fallen

Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen! Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren. De film is te zien in 4DX

Meer informatie en trailer

22 augustus - Good Boys

Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas om de drone van Max zijn vader te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren.

Meer informatie en trailer

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.