19
oktober
2023
|
12:00
Europe/Amsterdam

Go!Gaming vanaf zaterdag ook te beleven bij Pathé Eindhoven

Goed nieuws voor gamers! Na het succes van de andere zes locaties in Nederland komt Go!Gaming nu ook naar Eindhoven centrum. Vanaf zaterdag 21 oktober kunnen gamers zich helemaal onderdompelen in de gaming wereld en de strijd aangaan met vrienden of andere gamers. 

Go!Gaming Eindhoven bevindt zich in de foyer van Pathé Eindhoven en is een high-end game area met de beste en meest geavanceerde game apparatuur waar naar hartenlust gegamed kan worden op state of the art Alienware pc’s met de allerbeste RTX videokaarten, Samsung Odyssey schermen, PlayseatⓇ Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals of op de racing seats met PlayseatⓇ Raceseats met Thrustmaster sturen en de nieuwste consoles zoals de Nintendo Switch en Playstations 5 en Xbox Series X. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2, Forza Horizon 5 en Sim Racing o.a via de Xbox GamePass. Bij Go!Gaming is er altijd wat extra’s te doen voor de gamer, zo worden er regelmatig evenementen en toernooien georganiseerd.

Succes Go!Gaming

De eerste Go!Gaming locatie werd in december 2021 geopend bij Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, inmiddels zijn daar zes locaties aan toegevoegd en is een groot succes. Er is een trouwe fanbase opgebouwd aan gamers, en zijn er al veel momenten geweest waarbij alle gaming spots uitverkocht waren. In samenwerking met verschillende gaming brands werden aansprekende gaming events georganiseerd, zoals de ‘Let’s Play Nintendo’ (o.a. Mario Kart en Mario Party) en de ‘Alienware Duo Championships’ met Fortnite

OPENINGSWEEKEND GO!GAMING EINDHOVEN

Op zaterdag 18 en zondag 19 november wordt Go!Gaming Eindhoven officieel geopend tijdens een spetterend openingsweekend. Op zaterdag 18 november kan iedereen voor een introductieprijs 1,5 uur komen gamen. Alle ticketopbrengsten van die dag worden geschonken aan stichting Make-a-Wish Nederland. Tickets voor 18 november zijn te verkrijgen via www.gogaming.gg/eindhoven

Op zondag 19 november wordt, samen met Pathé, de League of Legends Worlds 2023 Viewing Party georganiseerd. Tijdens dit event kunnen bezoekers op het grote doek naar één van de grootste gaming events in de wereld kijken. Aansluitend wordt er een 1v1 LoL toernooi georganiseerd waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Ticketverkoop voor de Viewing Party en het 1v1 toernooi start binnenkort. 

Gametime boeken

In Go!Gaming Eindhoven staat onze crew klaar om gamers te begeleiden, uitleg te geven en geïnteresseerden verder te enthousiasmeren over de toffe wereld van gaming. Ga voor tickets en meer informatie naar: www.gogaming.gg/eindhoven

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.

OVER GO!GAMING

Go!Gaming is opgericht in 2021 door Pathé en H20 om gamers, esporters en Pathé bezoekers bij elkaar te brengen om samen het plezier en de spanning van gamen te ontdekken. Belevenis, ontspanning, samen gamen en zelfontplooiing staan hierin centraal. Inmiddels heeft Go!Gaming 7 locaties en komen er tienduizenden gamers langs per jaar. Naast gamen biedt Go!Gaming ook viewing parties aan en regelmatig koppelingen met films in de bioscoop die gebaseerd zijn op games.

OVER H20 ESPORTS CAMPUS 

H20 esports is met meerdere esports gaming centers (in grote steden in Nederland) en de Esports Tech Campus Amsterdam (>12.000 m2 in Purmerend) in korte tijd gegroeid tot het grootste esports gaming ecosysteem van Nederland. Meer dan 50 bedrijven en startups zijn reeds gehuisvest op de campus en diverse partners zoals Rabobank, Red Bull, HP OMEN, Playseat, ACER, Alienware, Samsung en Philips zijn aangesloten. Partijen die verbinding willen maken met de nieuwe generatie.

Met verschillende programma’s en activiteiten, mede ontwikkeld door onze partners, wordt talent in de breedste zin ontwikkeld. H20 esports wil een plek voor het game en esports talent van nu, maar tegelijkertijd bereiden we dat talent voor op een toekomst in creative tech. Want niet iedereen haalt de top.