19
november
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

Go!Gaming opent vijfde locatie in Pathé Nijmegen!

Goed nieuws voor gamers! Na het succes van de opening van vier Go!Gaming locaties bij Pathé in Nederland komt de state-of-the-art gaming spot nu ook naar Nijmegen. Vanaf zaterdag 19 november kunnen gamers bij Pathé Nijmegen zich helemaal onderdompelen in de gaming wereld en hier de strijd aangaan met vrienden of andere gamers. De unieke game-locatie is uitgerust met de allerbeste gear, waaronder Nvidia RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs en PlayseatⓇ Raceseats, zodat gamers zich helemaal kunnen verliezen in games van Minecraft tot Fortnite en van Rocket League tot Sim Racing.

Go!Gaming is een samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus en brengt gamers, esporters en Pathé bezoekers bij elkaar om samen het plezier en de spanning van gamen te ontdekken. Belevenis, ontspanning, samen gamen en zelfontplooiing staan hierin centraal. Pathé Nijmegen is de vijfde bioscoop die wordt uitgebreid met een Go!Gaming locatie. 

De locatie is gevestigd binnen de Pathé foyer en is bereikbaar via de ingang van de bioscoop. De Go!Gaming locatie opent met 60 game plekken, waaronder ook plekken uitgerust met state of the art pc’s met de allerbeste Nvidia RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals, racing seats met PlayseatⓇ Raceseats. 

Daarnaast zijn er ook Nintendo Switches, Playstations 5 en Xbox Series X te vinden in de console area. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2, Forza Horizon 5 en Sim racing. Go!Gaming is bovenal een sociale ontmoetingsplek om met vrienden naartoe te gaan of om nieuwe vrienden te ontmoeten. 

Bij Go!Gaming is er dan ook altijd wat te beleven voor de gamer, zo worden er evenementen, workshops en toernooien georganiseerd. 

SUCCES GO!GAMING

De eerste Go!Gaming locatie in Pathé Schouwburgplein werd in december 2021 geopend, inmiddels zijn daar 4 locaties aan toegevoegd en is een groot succes. Er is een trouwe fanbase opgebouwd aan gamers, inmiddels zijn er al veel momenten geweest waarbij alle gaming spots uitverkocht waren. In samenwerking met verschillende gamepublishers werden aansprekende gaming events georganiseerd, zoals de ‘Let’s Play Nintendo’ (o.a. Mario Kart en Mario Party) en ‘Let’s Play Ubisoft’’ (o.a. Just Dance en TrackMania). Ook was er een speciaal evenement rond de première van de op de award-winnende gameserie gebaseerde film Uncharted, waarbij gamers bij Pathé Schouwburgplein het spel konden spelen én de voorpremière van de film konden beleven. Bovendien organiseren Pathé en Go!Gaming regelmatig Viewing Parties zoals de finale van de  League of Legends Worlds 2022. Pathé Nijmegen is de vijfde Go!Gaming locatie bij Pathé in Nederland na Pathé Schouwburgplein, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Groningen en Pathé Maastricht. Go!Gaming heeft ook nog een locatie in Purmerend.

GRATIS GAMEN

Op zaterdag 19 november opent Go!Gaming Nijmegen officieel haar deuren. Iedereen kan zich aanmelden en die dag gratis langskomen. JoostSpeeltSpellen gaat van 10:00 tot 22:00 livestreamen vanuit de gaming area en neemt het op tegen verschillende bezoekers. Kijk voor meer informatie over de openingsdag op: https://www.gogaming.gg/nijmegen/

TICKETS EN RESERVEREN

In Go!Gaming Nijmegen staat onze crew klaar om gamers te begeleiden, uitleg te geven en geïnteresseerden verder te enthousiasmeren over de toffe wereld van gaming. Ga voor tickets en meer informatie naar: www.gogaming.gg

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.