22
april
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

Go!Gaming opent tweede locatie in Pathé Utrecht Leidsche Rijn!

Utrecht, 22 april - Goed nieuws voor gamers! Na het succes van de opening van de eerste Go!Gaming locatie in Nederland komt de state-of-the-art gaming spot nu ook naar Utrecht. Vanaf vandaag kunnen gamers bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn zich helemaal onderdompelen in de gaming wereld en hier de strijd aangaan met vrienden of andere gamers. De unieke game-locatie is uitgerust met de allerbeste gear, waaronder Nvidia RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs en PlayseatⓇ Raceseats zodat gamers zich helemaal kunnen verliezen in spellen van Minecraft tot Fortnite en van Rocket League tot Sim Racing.

Go!Gaming is een samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus en brengt gamers, esporters en Pathé bezoekers bij elkaar om samen het plezier en de spanning van gamen te ontdekken. Belevenis, ontspanning, samen gamen en zelfontplooiing staan hierin centraal.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn is de tweede bioscoop die wordt uitgebreid met een Go!Gaming locatie. De locatie is gevestigd binnen de Pathé foyer en is bereikbaar via de ingang van de bioscoop. De Go!Gaming locatie opent met 54 game plekken, waaronder ook plekken uitgerust met state of the art pc’s met de allerbeste Nvidia RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals, racing seats met PlayseatⓇ Raceseats. Daarnaast zijn er ook Nintendo Switches, Playstations 5 en Xbox Series X te vinden in de console area. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2Forza Horizon 5 en Sim racing. Go!Gaming is bovenal een sociale ontmoetingsplek om met vrienden naartoe te gaan of om nieuwe vrienden te ontmoeten. Bij Go!Gaming is er dan ook altijd wat te beleven voor de gamer, zo worden er evenementen, workshops en toernooien georganiseerd.

Succes Go!Gaming in Pathé Schouwburgplein

De eerste Go!Gaming locatie in Pathé Schouwburgplein werd in december 2021 geopend en is een groot succes. Er is een trouwe fanbase opgebouwd aan gamers, en in de voorjaarsvakantie waren de gaming spots zelfs al meerdere malen uitverkocht. In samenwerking met verschillende gamepublishers werden aansprekende gaming events georganiseerd, zoals de ‘Nintendo Fun Sessions (o.a. Mario Kart en Mario Party) en ‘Ubisoft Fun Sessions’ (o.a. Just Dance en Track Mania). Ook was er een speciaal evenement rond de première van de op de award-winnende gameserie gebaseerde film Uncharted, waarbij gamers bij Pathé Schouwburgplein het spel konden spelen én de voorpremière van de film konden beleven.

Play, battle, train

Van fanatieke gamers die meerdere keren per week spelen en competitieve gamers die op een hoog niveau spelen, tot casual gamers die vooral gamen om te ontspannen; bij Go!Gaming kunnen ze allen naar hartenlust gamen en online de strijd aangaan met hun vrienden, familie, collega’s of onbekenden. De competitieve gamers kunnen daarnaast ook actief hun skills verbeteren tijdens één van de vele workshops en trainingen die worden gehost door de beste professionele gamers via H20 Esports Campus.

Tickets en reserveren

In Go!Gaming Utrecht Leidsche Rijn staat onze crew klaar om gamers te begeleiden, uitleg te geven en geïnteresseerden verder te enthousiasmeren over de toffe wereld van gaming. Vanaf vandaag is het mogelijk om online Gametime te reserveren. Ga voor tickets en meer informatie naar: www.gogaming.gg.

OVER PATHÉ EN H20 ESPORTS CAMPUS

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.