10
februari
2020
|
14:04
Europe/Amsterdam

Finale 'Wie is de Mol?' live in Pathé bioscopen te zien

De spannende finale van Wie is de Mol? is dit jaar voor het eerst te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen bij negentien theaters van Pathé verspreid over heel Nederland. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 14 maart om 20:30u. De tickets gaan op donderdag 27 februari in de verkoop. AVROTROS-leden krijgen voorrang en kunnen vanaf morgen 11 februari hun tickets voor de Wie is de Mol- finale op het grote doek bij Pathé al kopen. 

Locaties Wie is de Mol? finale bij Pathé

Via de website van Pathé kunnen Wie is de Mol?-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slechts €6,-. De volgende vestigingen van Pathé tonen dit jaar de live finale van Wie is de Mol?: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Tickets zijn vanaf morgen 11 februari voor AVROTROS-leden en vanaf 27 februari voor iedereen te verkrijgen via: www.pathe.nl/widm2020.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Pathé heeft in Nederland 31 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.