18
februari
2022
|
14:12
Europe/Amsterdam

Finale Wie is de Mol? live bij Pathé op het grote doek

Finale Wie is de Mol live bij Pathé op het grote doek

Amsterdam, 18 februari - Molloten opgelet! De spannende finale van Wie is de Mol? is dit jaar opnieuw te beleven op het grote doek van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping van het 22e seizoen volgen bij 25 Pathé bioscopen verspreid door heel Nederland. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 5 maart 2022 om 20:30u. De ticketverkoop start vandaag. 

Dit is de derde keer dat de finale van Nederlands meest spannende spelprogramma te zien is bij Pathé. De eerdere edities van de Wie is de Mol?  finales waren een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht. Via de website van Pathé kunnen fans een plek bemachtigen. Tickets kosten €7,50. Er is een aantal tickets in selecte bioscopen beschikbaar voor AVROTROS-leden.

De volgende vestigingen van Pathé doen mee: Amsterdam Arena, Amsterdam Noord, Amsterdam de Munt, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Amersfoort, Scheveningen, Den Haag Spuimarkt, Delft, Rotterdam de Kuip, Rotterdam Schouwburgplein, Schiedam, Ede, Arnhem, Breda, Nijmegen, Zwolle, Tilburg, Tilburg-Stappegoor, Eindhoven, Helmond, Leeuwarden, Groningen en Maastricht.

Voor tickets en meer informatie: klik hier.

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.