15
oktober
2020
|
16:38
Europe/Amsterdam

Finale Wie is de Mol? live bij Pathé en Euroscoop te zien

Amsterdam 15 oktober – De spannende finale van het speciale jubileumseizoen Wie is de Mol? is dit najaar wederom te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé en Euroscoop. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen bij 25 Pathé en Euroscoop bioscopen verspreid over heel Nederland. Uiteraard worden in alle bioscopen de 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 24 oktober om 20:30u. De tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan. 

Locaties Wie is de Mol? finale bij Pathé en Euroscoop

Pathé vertoonde dit voorjaar voor het eerst de Wie is de Mol?-finale in haar bioscopen en dit was een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht.

Via de website van Pathé (www.pathe.nl/WIDM) kunnen Wie is de Mol?-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slechts €6,-. De volgende vestigingen van Pathé en Euroscoop tonen dit najaar de finale van Wie is de Mol?: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

De Pathé en Euroscoop bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal. Uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Lees alle maatregelen hier: pathe.nl/corona.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in 1896 in Parijs opgericht door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel: de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen delen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 247 zalen en 1.800 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, verrijkt Pathé het alledaagse leven en creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.