31
januari
2020
|
10:36
Europe/Amsterdam

Feestelijke ontvangst voor miljoenste 4DX-bezoeker Pathé

Pathé heeft de miljoenste bezoeker van 4DX mogen verwelkomen. Hiermee is de vierdimensionale 4DX-ervaring één van de meest populaire technieken bij Pathé. De bioscoopketen opende in de afgelopen twee jaar negen 4DX-theaters, verspreid door heel Nederland. Ciondra Simoons, 47 jaar uit Veldhoven, werd tijdens haar bezoek aan Bad Boys for Life bij Pathé Eindhoven verrast met het bericht dat zij de miljoenste 4DX-bezoeker is. Servicemanager Stefanie Boelema overhandigde Ciondra een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited-abonnement.

Ciondra: "Wow, ga je op date met je grote zoon en dan win je zo’n mooie prijs, wat een geweldige avond!” De gelukkige winnaar kan de komende weken al volop genieten van haar prijs.Op dit moment draaien naast Bad Boys for Life ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Eindhoven: 1917, Dolittle en Bombshell. Daarnaast zijn binnenkort ook Birds of Prey en Sonic in 4DX te zien.

Vierdimensionale effecten in 4DX

Pathé bedankt de miljoen bezoekers die een film hebben gezien in één van de negen filmzalen met vierdimensionale effecten van Pathé. De 4DX-zalen zijn uitgerust met bewegende stoelen en verschillende weersimulaties - denk aan regen, wind, sneeuw en onweer. In december 2017 opende de eerste 4DX-zalen bij Pathé De Munt in Amsterdam en Pathé De Kuip in Rotterdam. Daarna werden nog zes zalen geopend in Scheveningen, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Amsterdam Arena en Zwolle. Dat deze bijzondere manier van film kijken populair is onder Nederlandse bioscoopbezoekers, blijkt uit de cijfers. Sinds de opening van de eerste 4DX-zalen, kozen al een miljoen bezoekers voor deze ervaring.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.