Helmond,
20
mei
2019
|
10:22
Europe/Amsterdam

Feestelijke ontvangst 5 miljoenste bezoeker van Pathé Helmond

Afgelopen zaterdag 18 mei heeft Pathé Helmond de mijlpaal van 5 miljoen bezoekers bereikt. Dirk Albers werd tijdens zijn bezoek aan John Wick 3 verrast met het bericht dat hij de 5 miljoenste bezoeker was van de bioscoop. Theatermanager Hanneke van der Westerlaken overhandigde hem een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited Abonnement voor 6 maanden.

De gelukkige winnaar kan de komende weken al volop genieten van zijn prijs: op dit moment draaien naast John Wick 3 ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Helmond: Aladdin, Pokémon Detective Pikachu en The Hustle. Daarnaast is vanaf 30 mei ook de langverwachte film Rocketman te zien over het leven van Elton John.

Pathé bedankt de 5 miljoen bezoekers die van Pathé Helmond zo’n enorm succes hebben gemaakt. De vertrouwde bioscoop met 6 zalen en 1096 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Enerzijds door het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Helmond vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Helmond iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights, 50Plus Bios en veel meer.

Pathé Helmond, Frans Joseph van Thielpark 5, 5707 BX Helmond

Website | Facebook | Twitter | Instagram

Voor meer persinformatie: Hanneke van der Westerlaken, t: 06 55795508, e: hanneke.vanderwesterlaken@pathe.nl

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.