Helmond,
20
mei
2019
|
10:22
Europe/Amsterdam

Feestelijke ontvangst 5 miljoenste bezoeker van Pathé Helmond

Afgelopen zaterdag 18 mei heeft Pathé Helmond de mijlpaal van 5 miljoen bezoekers bereikt. Dirk Albers werd tijdens zijn bezoek aan John Wick 3 verrast met het bericht dat hij de 5 miljoenste bezoeker was van de bioscoop. Theatermanager Hanneke van der Westerlaken overhandigde hem een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited Abonnement voor 6 maanden.

De gelukkige winnaar kan de komende weken al volop genieten van zijn prijs: op dit moment draaien naast John Wick 3 ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Helmond: Aladdin, Pokémon Detective Pikachu en The Hustle. Daarnaast is vanaf 30 mei ook de langverwachte film Rocketman te zien over het leven van Elton John.

Pathé bedankt de 5 miljoen bezoekers die van Pathé Helmond zo’n enorm succes hebben gemaakt. De vertrouwde bioscoop met 6 zalen en 1096 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Enerzijds door het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Helmond vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Helmond iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights, 50Plus Bios en veel meer.

Pathé Helmond, Frans Joseph van Thielpark 5, 5707 BX Helmond

Website | Facebook | Twitter | Instagram

Voor meer persinformatie: Hanneke van der Westerlaken, t: 06 55795508, e: hanneke.vanderwesterlaken@pathe.nl

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.