01
december
2019
|
22:37
Europe/Amsterdam

Feestelijke ontvangst 1 miljoenste bezoeker van Pathé Maastricht

Op zondag 1 december heeft Pathé Maastricht de mijlpaal van 1 miljoen bezoekers bereikt. Petra Wilbrink werd tijdens haar bezoek aan Penoza: The Final Chapter verrast met het bericht dat zij de miljoenste bezoeker was van de bioscoop. Theatermanager Lore Steegmans overhandigde Petra een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited Abonnement.

De gelukkige winnaar kan de komende weken al volop genieten van haar prijs. Op dit moment draaien naast Penoza: The Final Chapter ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Maastricht: Frozen II, Knives Out en Last Christmas. Daarnaast is vanaf 18 december ook de langverwachte film Star Wars: The Rise of Skywalker te zien, een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga.

Pathé bedankt de miljoen bezoekers die van Pathé Maastricht zo’n enorm succes hebben gemaakt. De vertrouwde bioscoop met 8 zalen en 986 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Enerzijds door het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Maastricht vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé Maastricht iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights, Kleuterbios en veel meer.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.