22
oktober
2021
|
14:58
Europe/Amsterdam

Feestelijk ontvangst voor miljoenste bezoeker No Time To Die in Pathé Amsterdam Noord

Slechts drie weken na de première is de miljoenste bezoeker van No Time To Die in Nederland verwelkomd bij Pathé Amsterdam Noord. Ook heeft de film de hoogste opbrengst in de eerste drie weken van alle eerdere James Bond-titels. Bijna de helft van alle bezoekers van No Time To Die werden ontvangen bij de 30 Pathé bioscopen. Barry Meijer werd tijdens zijn bezoek met zijn vrouw en twee zonen verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de 25e James Bond-titel is. Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde de blije Barry en zijn familie een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

Barry Meijer: “Dit had ik niet verwacht, wat een verrassing! Wij kijken heel erg uit naar de film en wij zijn maar al te blij met het Unlimited abonnement.”

Pathé en Universal Pictures International Netherlands bedanken de miljoen bezoekers die No Time To Die hebben bezocht in één van de 30 Pathé theaters en overige bioscopen in Nederland. Dit is de eerste filmtitel die sinds de coronacrisis de miljoen bezoekers in Nederland heeft behaald. De spectaculaire actiefilm wordt de komende weken nog exclusief vertoond op het grote doek.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 247 zalen en 1.500 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.

OVER NO TIME TO DIE

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).

NO TIME TO DIE draait nu in de bioscoop. In 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.