22
oktober
2021
|
14:58
Europe/Amsterdam

Feestelijk ontvangst voor miljoenste bezoeker No Time To Die in Pathé Amsterdam Noord

Slechts drie weken na de première is de miljoenste bezoeker van No Time To Die in Nederland verwelkomd bij Pathé Amsterdam Noord. Ook heeft de film de hoogste opbrengst in de eerste drie weken van alle eerdere James Bond-titels. Bijna de helft van alle bezoekers van No Time To Die werden ontvangen bij de 30 Pathé bioscopen. Barry Meijer werd tijdens zijn bezoek met zijn vrouw en twee zonen verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de 25e James Bond-titel is. Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde de blije Barry en zijn familie een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

Barry Meijer: “Dit had ik niet verwacht, wat een verrassing! Wij kijken heel erg uit naar de film en wij zijn maar al te blij met het Unlimited abonnement.”

Pathé en Universal Pictures International Netherlands bedanken de miljoen bezoekers die No Time To Die hebben bezocht in één van de 30 Pathé theaters en overige bioscopen in Nederland. Dit is de eerste filmtitel die sinds de coronacrisis de miljoen bezoekers in Nederland heeft behaald. De spectaculaire actiefilm wordt de komende weken nog exclusief vertoond op het grote doek.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.