21
augustus
2019
|
17:51
Europe/Amsterdam

Feestelijk ontvangst voor miljoenste bezoeker Disney’s The Lion King in Pathé

Amersfoort, 21 augustus 2019 - Slechts één maand na de première heeft Pathé de miljoenste bezoeker voor The Lion King mogen verwelkomen. Hiermee is deze Disney-film de meest succesvolle film ooit bij Pathé. De 11-jarige Tim de Groot werd tijdens zijn bezoek aan Pathé Amersfoort met moeder Jolanda verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker bij Pathé was voor de populaire film over leeuwtje Simba. De Nederlandse stemacteurs van de jonge Nala en Simba – Gioia Parijs en Tommie Thie – overhandigden de blije Tim een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

Tim reageerde enthousiast dat hij heel blij was met de verrassing. Hij had veel zin om The Lion King te gaan kijken, en gaat zeker het komende halfjaar vaak gebruik maken van zijn Pathé Unlimited pas!

Pathé bedankt de miljoen bezoekers die The Lion King hebben bezocht in één van de 27 filmtheaters. De vertrouwde bioscoop met 212 zalen en zo’n 40.000 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in het hele land. Enerzijds door de luxe en het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé vertoont niet alleen de nieuwste films in de meest innovatieve beeld- en geluidskwaliteit. Ook biedt Pathé iedereen, van jong tot oud, elke dag een unieke bioscoopbeleving met specials en events, zoals opera-, sport- en muziekprogramma’s, Ladies Nights en veel meer.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.