29
juni
2023
|
11:25
Europe/Amsterdam

Feestelijk ontvangst voor de 100.000e bezoeker van Pathé Ypenburg

Slechts twee maanden na de officiële opening heeft Pathé Ypenburg alweer de grens van 100.000 bezoekers bereikt. Patrick Wagemans uit de wijk Ypenburg werd tijdens zijn bezoek verrast met het bericht dat hij de 100.000ste bezoeker was bij de gloednieuwe Haagse bioscoop. Manager Service Kim Lindemans overhandigde Patrick en mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited abonnement voor 6 maanden.  

Patrick Wagemans: "Wat een superleuke verrassing dat juist wij de 100.000e bezoekers zijn van de mooie nieuwe bioscoop zijn. We zijn hier al ruim 5 keer naar de bioscoop geweest en zijn steeds weer onder de indruk van hoe lekker de Relax Seats zitten! We kunnen deze zomer nu nog vaker kunnen genieten van de mooie stoelen dankzij het Pathé Unlimited abonnement!' 

Filmprogrammering 

Pathé Ypenburg wordt sinds de opening op 13 april 2023 erg goed bezocht. Vooral de filmtitels Spider-Man: Across The Spider-Verse, The Little Mermaid, The Flash en The Super Mario Bros. Movie doen het goed onder de nieuwe bezoekers van Pathé Ypenburg. Pathé Ypenburg heeft meteen een plekje in de top 7 van meest bezochte Pathé bioscopen verworven. De bioscoop is volledig voorzien van de comfortabele en verstelbare Relax Seats en laserprojectie. Binnenkort wordt de bioscoop ook uitgebreid metde derde locatie van The (Any)Thing. Pathé Ypenburg bedankt de 100.000 bezoekers en haar medewerkers die van Pathé Ypenburg zo’n enorm succes hebben gemaakt de afgelopen twee maanden.  

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.