12
mei
2023
|
14:51
Europe/Amsterdam

Feestelijk ontvangst voor 500.000e bezoeker Pathé Leeuwarden

Anderhalf jaar na de opening mocht Pathé Leeuwarden woensdagavond 10 mei de 500.000e bezoeker verwelkomen! De 22-jarige Merel de Vries uit Dokkum werd tijden haar bezoek van de film Guardians of the Galaxy Vol. 3 samen met haar partner verrast met het bericht dat zij de 500.000e bezoeker is van Pathé Leeuwarden. Servicemanager Alma Verkade overhandigde het enthousiaste stel een mooie bos bloemen en een Pathé Unlimited abonnement voor een half jaar.

Merel de Vries: “We zijn totaal verrast dat juist wij de 500.000e bezoeker zijn! Helemaal omdat we nog zeer zaten te twijfelen om vanavond of op een andere avond te gaan. Gelukkig hebben we doorgezet en konden we genieten van dit feestelijke moment. Wij komen absoluut vaker terug om nieuwe films te pakken.”

Pathé Leeuwarden is sinds 11 november 2021 geopend. De bioscoop is volledig voorzien van de comfortabele en verstelbare Relax Seats, laserprojectie en een Dolby Atmos-zaal voor het allerbeste geluid. De top 3 films sinds de opening zijn Avatar: The Way of Water, Top Gun: Maverick en de nieuwe animatiefilm The Super Mario Bros. Movie. Daarnaast wordt de bioscoop regelmatig ingezet voor verschillende (zakelijke) evenementen.

Filmprogrammering

Pathé Leeuwarden vertoont een diverse filmprogrammering met voor ieder wat wils. Topfilms die op dit moment draaien zijn o.a. The Super Mario Bros. Movie, Guardians of the Galaxy Vol. 3, John Wick 4, Book Club: The Next Chapter en Beau is Afraid. Daar komen binnenkort ook toptitels bij zoals Fast X, The Little Mermaid, en Spider-Man: Across the Spider Verse 

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.