25
november
2019
|
15:54
Europe/Amsterdam

Euroscoop Amsterdam-Noord vanavond geopend

De nieuwe Euroscoop-bioscoop in Amsterdam-Noord opent vanavond haar deuren. De bioscoop telt in totaal 12 zalen en 2500 stoelen. De nieuwe vestiging is direct gelegen aan de A10, S116 en metrostation Noord en is daarmee goed bereikbaar voor bezoekers. In het eerste jaar verwacht Euroscoop circa 500.000 bioscoopbezoekers een ultieme filmervaring te bieden. De opening wordt groots gevierd met een rode loper, speciale acties en een VIP-fotomoment met de cast van Penoza.

Het nieuwe theater in Amsterdam-Noord is na Tilburg, Schiedam en Maastricht de vierde vestiging van Euroscoop in Nederland. In België telt Euroscoop nog zes vestigingen. Jaarlijks bezoeken vijf miljoen filmfans Euroscoop om te genieten van de nieuwste films en specials, zoals Ladies Night, marathons voor échte filmfans, 60plusbios met aantrekkelijke korting, Ukkepukbios voor de kleintjes, opera en meer.

Het concept van Euroscoop blijft onveranderd: de voordeligste bioscoop in de regio. Euroscoop biedt kinderen en studenten een voordelig tarief en vaste bezoekers kunnen hun voordeel halen met de voordeelkaart. Bij Euroscoop is iedere bezoeker VIP, wat betekent dat bezoekers niets extra hoeven te betalen voor VIP-seats. Alle 17.000 bioscoopstoelen zijn voorzien van extra beenruimte en ook op de eerste rij is de filmervaring optimaal.

Modernste techniek

Euroscoop in Amsterdam-Noord is voorzien van de meest moderne bioscooptechniek zoals optimaal geluid met Dolby Atmos, de beste beeldkwaliteit met RGB-laserprojectie en een extra dimensie aan de filmervaring met 3D. Daarnaast is er een satellietverbinding voor live uitzendingen, zoals voetbalfinales of televisie-ontknopingen.

Naast de ultieme filmervaring staat klantvriendelijkheid centraal bij Euroscoop. Dit geldt voor ieder contactmoment met de bezoeker, van het scannen van tickets tot het verlaten van de bioscoopzaal. Met het hoge serviceniveau wil Euroscoop dat iedereen zich ‘thuis’ voelt. In het gebouw bevindt zich ook een De Beren Café, Happy Italy en een Glowgolf Hollywood café om te genieten van een hapje en een drankje, vooraf of na afloop van het bioscoopbezoek.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.