04
juni
2021
|
10:04
Europe/Amsterdam

EK-wedstrijden van het Nederlands elftal op het grote doek bij Pathé

Het Nederlands elftal deze zomer tóch op het grote doek zien? Dat kan bij Pathé. In alle steden waar Pathé is gevestigd zullen de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal te zien zijn. Zo kunnen voetballiefhebbers toch samen met andere fans live genieten van het Nederlands elftal.

Pathé vertoonde in de voorgaande jaren vaker populaire voetbalwedstrijden, zoals de finales van de Johan Cruijff-schaal, Champions League, EK’s, WK’s en wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampoen Divisie. Deze voorstellingen werden altijd zeer gewaardeerd. De volgende poulewedstrijden van het Nederlands elftal staan op het programma in de 20 steden waar Pathé is gevestigd.

Speelschema

  • 13 juni 21:00 Nederland - Oekraine
  • 17 juni 21:00 Nederland - Oostenrijk 
  • 21 juni 18:00 Noord Macedonie – Nederland

Zodra het Nederlands elftal de poule overleefd en doorgaat naar de volgende ronde, zal deze wedstrijd in de programmering worden bijgeplaatst. De wedstrijden worden vertoond zonder met de tussenbeschouwing, maar zonder de voor- en nabeschouwing.

Tickets kosten €8,50 en zijn te koop via https://www.pathe.nl/film/25651/ek-2021-nederlands-elftal. Er is per zaal plek voor maximaal 50 bezoekers. En uiteraard gelden bij alle wedstrijden de corona maatregelen.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in 1896 in Parijs opgericht door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel: de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen delen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 247 zalen en 1.800 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, verrijkt Pathé het alledaagse leven en creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.