07
april
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

Drie nieuwe Go!Gaming locaties bij Pathé

Succes Rotterdam Schouwburgplein reden om locaties in Utrecht Leidsche Rijn, Maastricht en Groningen nog vóór de zomer te openen

Amsterdam, 7 april – Na het succes van de eerste Go!Gaming locatie in Pathé Schouwburgplein eind 2021, openen nog voor de zomer drie nieuwe Go!Gaming locaties bij Pathé. De eerste locatie opent op vrijdag 22 april in Pathé Utrecht Leidsche Rijn, en in de weken daarop volgen Pathé Groningen en Pathé Maastricht.

Go!Gaming is gestart als samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus en brengt gamers, esporters en Pathé-bezoekers bij elkaar om samen het plezier en de (ont)spanning van gamen te ontdekken en beleven.

Succes Go!Gaming in Pathé Schouwburgplein

De eerste Go!Gaming locatie in Pathé Schouwburgplein werd in december 2021 geopend en is een groot succes. Er is een trouwe fanbase opgebouwd aan gamers, en in de voorjaarsvakantie waren de gaming spots zelfs al meerdere malen uitverkocht. In samenwerking met verschillende gamepublishers werden aansprekende gaming events georganiseerd, zoals de ‘Nintendo Fun Sessions (o.a. Mario Kart en Mario Party) en ‘Ubisoft Fun Sessions’ (o.a. Just Dance en Track Mania). Ook was er een speciaal evenement rond de première van de op de award-winnende gameserie gebaseerde film Uncharted, waarbij gamers bij Pathé Schouwburgplein het spel konden spelen én de voorpremière van de film konden beleven.  

Gaming bij Pathé

Bram van den Broek, directie Go!Gaming en Operationeel Directeur Pathé: “We zijn enorm trots dat we binnenkort verdeeld over heel Nederland nieuwe Go!Gaming locaties kunnen toevoegen in onze Pathé bioscopen. Het samenbrengen van gaming en film is tot nu toe een groot succes in Rotterdam. Naast de vele enthousiaste reguliere gamers die Go!Gaming bezoeken, zien we ook veel filmbezoekers in Rotterdam hun bioscoopbezoek vooraf of na de film verlengen met een bezoek aan Go!Gaming. Daarmee bewijst dat het Go!Gaming concept een goede aanvulling is voor onze bioscopen om samen te genieten van de beste vormen van entertainment.” 

Matthijs Vink, directie Go!Gaming en mede-oprichter H20 Esports Campus: “Met deze uitbreiding naar drie nieuwe steden hopen we nog meer mensen te bereiken die een passie hebben voor gamen. Gaming en esports moet toegankelijk worden voor een brede doelgroep, en door Go!Gaming te openen op de A-locaties waar Pathé gevestigd is kunnen we zoveel mogelijk mensen een unieke gaming ervaring bieden. Tevens kunnen wij nu onze concepten gaan lanceren die over meerdere locaties gaan, om zo in Nederland een klimaat te creëren om talenten te herkennen en erkennen, en waarmee Nederland in de toekomst een substantiële rol in de wereld krijgt als het gaat om topsport & esports.” 

Go!Gaming richt zich voornamelijk op gamers in de leeftijd van 15 tot 30 jaar, maar uiteraard zijn alle gamers van harte welkom. Van fanatieke gamers die meerdere keren per week spelen en competitieve gamers die op een hoog niveau spelen, tot casual gamers die vooral gamen om te ontspannen; bij Go!Gaming kunnen ze allen naar hartenlust gamen en online de strijd aangaan met hun vrienden, familie, collega’s of onbekenden. De competitieve gamers kunnen daarnaast ook actief hun skills verbeteren tijdens één van de vele workshops en trainingen die worden gehost door de beste professionele gamers via H20 Esports Campus. Daarnaast organiseert Go!Gaming ook andere events, zoals viewing parties, kinderfeestjes, gaming experiences en toernooien. 

Tickets en reserveren

Vanaf vandaag is het al mogelijk om Gametime te reserveren voor de Go!Gaming locaties bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn en Pathé Groningen. Binnenkort volgt Pathé Maastricht. Voor tickets en meer informatie: www.gogaming.gg

OVER PATHÉ EN H20 ESPORTS CAMPUS

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.