03
juni
2020
|
11:06
Europe/Amsterdam

Davina Michelle geeft exclusief concert ‘’My Own World’’ bij Pathé en Pathé Thuis

Davina Michelle treedt alsnog op voor een leeg AFAS Live om fans niet met lege handen te laten staan. Het concert wordt opgenomen en op 8 en 9 juli vertoond in alle 30 Pathé en Euroscoop bioscopen. Vervolgens is het concert vanaf 10 juli exclusief te zien via Pathé Thuis.

Grote hits en nieuwe tracks

Nadat de initiële shows in AFAS werden afgelast, wil Davina in samenwerking met de betrokken partijen met dit initiatief haar muziek alsnog toegankelijk maken voor een groot publiek. Davina zal naast haar grote hits ook gloednieuwe songs van haar aankomende album ten gehore brengen. Tegelijkertijd bieden de opnames een uniek en persoonlijk kijkje achter de schermen in haar wereld. “Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer mag gaan vlammen! Helemaal omdat het zo’n unieke beleving gaat worden, waarin ik nieuwe muziek en mijn eigen verhaal ga laten horen” - Davina Michelle.

Ticketverkoop

De ticketverkoop gaat op donderdag 11 juni van start via Pathé en het concert is op 8 en 9 juli te zien in alle 30 Pathé en Euroscoop bioscopen. “Wij zijn altijd op zoek naar unieke content voor onze bioscopen. We zijn trots dat we het concert van Davina Michelle exclusief in al onze theaters mogen vertonen. Met dit concert kunnen fans van Davina Michelle en andere muziekliefhebbers in een veilige omgeving samen dit bijzondere optreden beleven, op het grote doek met het beste geluid” - Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé.

Vervolgens is het digitale concert vanaf 10 juli exclusief streaming beschikbaar op Pathé Thuis. ”Fans kunnen voor het eerst kiezen voor de maximale beleving in de bioscoop of voor een uniek concert in de huiskamer met Pathé Thuis” Thomas van de Weerd, directeur Pathé Thuis. Tickethouders van de initiële AFAS-shows krijgen kosteloos toegang om het concert te bekijken via Pathé Thuis.

Uiteraard neemt Pathé de nodige maatregelen om de gezondheid en veiligheid van bezoekers te waarborgen. Je kunt hier lezen welke maatregelen Pathé neemt: https://www.pathe.nl/maatregelencoronavirus.

Bekijk hier alvast de trailer voor “My Own World”.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.