02
september
2020
|
11:43
Europe/Amsterdam

Bij Pathé in september genieten van actie, spanning, romantiek én humor

Nu het weer grauwer wordt, zoeken we geleidelijk aan binnen de gezelligheid op. En wat is een leukere binnenactiviteit dan naar de film gaan? Daarom heeft Pathé ook in september weer een selectie aan toptitels voor je klaarstaan. Maak er een veilig 1,5 meter corona-proof uitje van met onze Ladies Night The Secret: Dare to Dream en zwijmel heerlijk weg bij deze romantische film. Wie wil lachen kan naar The War With Grandpa, de hilarische familie komedie met Robert DeNiro in Home Alone-stijl. Transformer-fans kunnen genieten van de gouden combinatie van explosieve actie en Megan Fox in Rogue. Toch meer in voor een thrill? Dan zit je deze maand goed, oftewel op het puntje van je stoel, bij zowel The New Mutants als Antebellum. 

Daarnaast kunnen bezoekers deze maand ook meer de diepte in. Zo kijk en luister je naar ‘s werelds meest geliefde bioloog in David Attenborough: A Life On Our Planet of leer je meer over één van de meest beroemde schilders ooit in A Night at The Louvre, Leonardo Da Vinci. Als klapper op de vuurpijl is er natuurlijk ook de langverwachte Tenet, Christopher Nolan’s enthousiast onthaalde actiethriller, die sinds 27 augustus bij Pathé te zien is. Naast de originele versie en Dolby Cinema, vertoont Pathé hem ook in 4DX en IMAX. Al met al is er deze maand genoeg reden om Pathé een bezoekje te brengen.

Pathé Specials

Ladies Night - The Secret: Dare to Dream - 7, 8 en 9 september

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven, tot zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aanbotst. De regisseur van Hitch en Sweet Home Alabama bewijst met The Secret: Dare To Dream dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je er maar in gelooft. 

The Secret: Dare to Dream is vanaf 17 september ook regulier te zien bij Pathé.

Meer informatie

A Night at The Louvre, Leonardo Da Vinci - 16 september

Ter nagedachtenis van zijn vijfhonderdste sterfdatum organiseerde het Louvre een grootse expositie over Leonardo da Vinci. Exclusieve opnames gemaakt van de grote expositie onder regie van de curatoren van het Louvre zelf. Een unieke mogelijkheid om Da Vinci’s mooiste werken van dichtbij te zien.

Meer informatie

David Attenborough: A Life On Our Planet - 28 september

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

Meer informatie

@2020 DFW. All rights reserved.

Nieuwe topfilms bij Pathé in september

The New Mutants - 2 september

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment The New Mutants, een originele horror thriller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven. 

Met onder andere Maisie Williams (Game of Thrones), Anya Taylor-Joy (Split, Peaky Blinders), Charlie Heaton (Stranger Things). Ook in 4DX te zien.

Meer informatie

Antebellum - 10 september

De angstaanjagende nieuwe horrorfilm van de producenten van Get Out en Us. Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

Meer informatie

The War With Grandpa - 16 september

Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Een hilarische familie komedie in de stijl van Home Alone met Robert de Niro (The Irishman, The Intern), Oaks Fegley, Christopher Walken (Catch me If You Can) en Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction).

Meer informatie

The Personal History of David Copperfield - 17 september

De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel), gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens.

De hoofdrollen worden gespeeld door een sterrencast: Dev Patel (Lion), Tilda Swinton (We need to talk about Kevin), Hugh Laurie (HOUSE) en Ben Whishaw (Mary Poppins Returns). De film won meerdere prijzen tijdens de British Independent Film Awards van 2019.

Meer informatie

Rogue - 24 september

Megan Fox (Transformers-franchise) speelt huurling O'Hara in de explosieve actiefilm Rogue. Ze leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers.

Meer informatie


@2020 Disney. All rights reserved.

 

* Releasedata onder voorbehoud, kijk voor de meest actuele informatie en tickets op www.pathe.nl. 

Voor tickets en meer informatie, zie hier.

Over PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.