27
juli
2023
|
11:57
Europe/Amsterdam

Beste week ooit, Pathé langer open dit weekend voor extra voorstellingen

Na een recordweekend heeft Pathé afgelopen speelweek met 540.000 bezoekers ook de beste week ooit gehad. Veel voorstellingen – vooral in het weekend maar ook doordeweeks – waren uitverkocht. Het oude weekrecord stond in de week van 25 april 2019, toen Avengers: Endgame uitkwam.

Om zoveel mogelijk filmliefhebbers te laten genieten van één of juist meerdere films, blijven de theaters Pathé Arena, Pathé De Kuip en Pathé Utrecht Leidsche Rijn dit weekend langer open om extra voorstellingen in te zetten. Wanneer wordt geconstateerd dat ook andere theaters in het weekend uitverkocht raken, kijken we of daar ook extra voorstellingen kunnen toevoegen.

Barbie en Oppenheimer zijn momenteel twee van de grootste releases, en de eerder uitgebrachte films Mission: Impossible Dead Reckoning Part One, Elemental en Indiana Jones and the Dial of Destiny trekken ook nog steeds veel bezoekers bij Pathé. Het is lekker druk in alle theaters en de sfeer is erg goed. Filmfans komen veelal in het roze naar Barbie, wat een ontzettend leuk beeld oplevert in onze foyers en zalen!

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.