30
december
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Begin 2020 goed met de beste films en specials bij Pathé

Pathé wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar! Begin het jaar goed met een bezoek aan de bioscoop. Geniet in de kerstvakantie bijvoorbeeld met het gezin van de avonturen van Dr. Dolittle en zijn exotische dierenvrienden. Of trommel je beste vrienden op voor het langverwachte Bad Boys For Life met Will Smith en Martin Lawrence. Blue Monday doorkomen? Kom op de derde maandag van januari naar Pathé voor een bijzondere datenight. Met cabaretier Roué Verveer zijn bezoekers deze avond verzekerd van een goed humeur.

In het nieuwe jaar zien we een hoop oude bekenden terug op het witte doek. Zo schittert Jim Bakkum opnieuw als schaarsgeklede stripper in Onze Jongens, dit keer op locatie in het hete Miami. Ook in de film Bombshell – gebaseerd op het waargebeurde #metoo-schandaal op de Fox News nieuwsredactie – gaat het er heet aan toe, met hoofdrollen voor Margot Robbie, Charlize Theron en Nicole Kidman. Wie we in januari nog meer terugzien op het doek zijn André Rieu, Charlie’s Angels en The Grudge.

Pathé Specials

@2019 André Rieu. All rights reserved.

18 januari - André Rieu 70 Years Young (Music)

André Rieu nodigt het bioscooppubliek van over de hele wereld uit om samen zijn verjaardag te vieren! 70 Years Young is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe.

Meer informatie

20 januari - Blue Monday theatershow: Roué Verveer - Heppie de Peppie

Stand-up comedian Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Hij wordt geprezen om zijn charisma en improvisatietalent. Moeiteloos schakelt hij van gezellige lol naar pure ernst. In Heppie de Peppie geeft Roué opnieuw op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld. Deze show wordt exclusief bij Pathé op het grote doek vertoond.

Meer informatie

29 januari - Onze Jongen in Miami (Ladiesnight)

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed) richting Miami.

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in januari

2 januari - Jojo Rabbit

Een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. De film volgt een eenzaam Duits jongetje wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje op hun zolder verstopt.

Meer informatie en trailer

@2019 WW Entertainment. All rights reserved.

9 januari - 1917

Van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty) komt een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog; 1917. Twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake krijgen een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen, een race tegen de klok. De film is te zien in IMAX en Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

9 januari - Charlie’s Angels

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie's Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend.

Meer informatie en trailer

9 januari - The Grudge

Regisseur Nicolas Pesce (The Eyes of my Mother) en producent Sam Raimi (Don't Breathe, Crawl, Evil Dead) geven met de bloedstollende film The Grudge een geheel nieuwe draai aan de horrorklassieker.

Meer informatie en trailer

16 januari - Dolittle 

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in een nieuwe 3D-avonturenfilm voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel. De film is ook te zien in een Nederlandse versie, IMAX, 4DX en Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

16 januari - Just Mercy

In het intense, op feiten gebaseerde Just Mercy volgen we de jonge advocaat Bryan Stevenson (Jordan) en zijn historische strijd voor gerechtigheid. Na zijn studie aan Harvard kan Bryan kiezen uit tal van lucratieve banen. Maar in plaats daarvan gaat hij naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte veroordeeld zijn.

Meer informatie en trailer

@2019 Independent Films. All rights reserved.

16 januari - Bombshell

Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen (Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie) die het zwijgen hebben doorbroken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigen van seksuele intimidatie.

Meer informatie en trailer

@2019 Sony Pictures. All rights reserved.

23 januari - Bad Boys For Life

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders). De film is te zien in IMAX, 4DX, ScreenX en Dolby Cinema

Meer informatie en trailer

23 januari - Dark Waters

Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott (Oscar®genomineerde Mark Ruffalo) die net partner is geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Wanneer hij op zijn werk benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict.

Meer informatie en trailer

@2019 Dutch Film Works. All rights reserved.

30 januari - Onze Jongens in Miami

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed).

Meer informatie en trailer

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.