Nijmegen,
24
april
2019
|
17:22
Europe/Amsterdam

Avengers: Endgame breekt records in Pathé Nijmegen

Avenger: Endgame

Avengers: Endgame, de nieuwst Marvel film van Disney, breekt records in Pathé Nijmegen. Niet eerder kwamen er zoveel gasten genieten van een nacht première. Meer dan 500 gasten hebben tot maar liefst 3 uur ’s nachts in de bioscoop gezeten om als eerste te weten hoe deze film eindigt. Ook de reguliere voorstellingen breken in de voorverkoop alle records bij Pathé Nijmegen

Dolby Atmos

Gasten kiezen overduidelijk voor meer beleving bij het boeken van deze film. Zaal 1, uitgerust met Dolby Atmos geluid en haarscherp 4K laserprojectie in combinatie met een van grootste bioscoopschermen van Nederland, is het meest in trek.

4DX

Pathé Nijmegen is op dit moment een nieuwe 4DX zaal aan het bouwen. “We krijgen vaak de vraag of Avengers: Endgame ook in 4DX gaat draaien wanneer de zaal klaar is.” zegt Peter van der Schans, manager theatre van Pathé Nijmegen. “We verwachten eind mei de eerste gasten te mogen verwelkomen in onze nieuwe zaal. We zullen zeker onze gasten nog een keer de kans geven om Avengers: Endgame ook in 4DX te beleven.” aldus Van der Schans.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.