30
juli
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Augustus staat bij Pathé in het teken van spanning, helden en muziek

Muziek voert in augustus bij Pathé de boventoon. Laat je meevoeren op de prachtige melodieën en boeiende verhalen die de special Paolo Conte, It’s Wonderful vertelt. Groot fan van klassieke muziek? Dan ben je bij opera Tosca en André Rieu: Together Again aan het juiste adres. Dans mee met de geliefde Zuid-Koreaanse meidenband bij BLACKPINK THE MOVIE of geniet van het optreden van Benny Sings bij sterrenhemel met Benny Sings: Live at The Planetarium. 

Niet alleen schitteren de sterren aan de hemel, in augustus schitteren er bij Pathé ook meerdere beroemde acteurs en actrices in de spannende film The Suicide Squad. Bezoek voor nog meer spanning en thrill Don’t Breathe 2, Reminiscence of het bloedstollende Candyman. Nog kort voor de vakantie die buikspieren trainen? Lach dan mee met de hilarische Nederlandse Niks Vreemds Aan of geniet van Ryan Reynolds in Free Guy. Kleine filmliefhebbers genieten in augustus bij Pathé van de stoerste helden met Paw Patrol De Film en Ainbo, Heldin van de Amazone.

Pathé Specials

Paolo Conte, It’s Wonderful – vanaf 5 augustus 

De Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver Paolo Conte is al decennia lang een beroemde muzikale persoonlijkheid. Zijn muziek heeft de kracht om, net als een mooie film, verhalen te vertellen en emoties op te wekken.

Meer informatie 

BlackPink The Movie – vanaf 5 augustus 

De wereldwijd geliefde meidenband ‘BLACKPINK’ viert de vijfde verjaardag van hun debuut met de release van BLACKPINK THE MOVIE.

Meer informatie 

Opera: Tosca – vanaf 15 augustus 

Tosca vertelt het verhaal een beroemde operazanger, een vrijdenkende schilder en een sadistische politiechef, die verstrikt raken in een web van liefde en politiek.

Meer informatie 

Benny Sings: Live at The Planetarium Amsterdam – eenmalig op 13, 14 en 17 augustus

Ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe album ‘Music’ gaf Benny met zijn band een bijzondere livestream show onder de sterrenhemel van Planetarium Amsterdam. Deze is gedurende drie dagen te zien bij Pathé.

Meer informatie 

Reset – vanaf 19 augustus 

Vlieg mee de berg af, surf richting de zon en duik in de diepte van de oceaan: beleef adembenemende extreme sports in RESET.

Meer informatie 

André Rieu: Together Again – vanaf 26 augustus 

De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren.

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in augusus

The Suicide Squad – vanaf 5 augustus

Welkom in de hel, ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen die er alles aan doen om hun vrijheid terug te winnen. Met onder andere Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena), en natuurlijk geliefde psychopaat Harley Quinn (Margot Robbie).

Meer informatie 

Ainbo: Heldin van de Amazone (NL) – vanaf 5 augustus

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, gaat ze het avontuur aan. 

Meer informatie 

The Green Knight – vanaf 5 augustus

Sir Gawain (Dev Patel) wordt door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met The Green Knight, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong.

Meer informatie 

Free Guy – vanaf 11 augustus

In Free Guy, de nieuwe epische avonturen-komedie film van Twentieth Century Studios, ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame.

Meer informatie 

Paw Patrol de Film – vanaf 18 augustus

In Paw Patrol: De Film gaat het team de strijd aan met hulp van een nieuwe bondgenoot. Geen pup is te klein voor zo’n groot avontuur! 

Meer informatie 

Don’t Breathe 2 – vanaf 19 augustus

Het spannende vervolg Don't Breathe 2 speelt zich een aantal jaren na de dodelijke overval uit Don’t Breathe (2016) af. Met Stephen Lang als Norman Nordstrom.

Meer informatie 

Niks Vreemds Aan – vanaf 19 augustus

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Meer informatie 

Candyman – vanaf 26 augustus

Dare to say his name. Dit najaar presenteert Oscarwinnaar Jordan Peele (Get Out, Us) een nieuwe versie van het bloedstollende verhaal van Candyman.

Meer informatie

Reminiscence – vanaf 26 augustus

Schrijver/regisseur/producer Lisa Joy en Warner Bros. Pictures’ brengen de actie-thriller Reminiscence uit, met Hugh Jackman, Rebecca Ferguson en Thandiwe Newton in de hoofdrollen.

Meer informatie 

Releasedata onder voorbehoud, kijk voor de meest actuele informatie en tickets op www.pathe.nl. Bekijk alle coronamaatregelen van Pathé hier.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.