Tilburg,
07
januari
2019
|
17:26
Europe/Amsterdam

André Rieu’s Nieuwsjaarconcert weer te zien bij Pathé Tilburg

Ook dit jaar zendt Pathé Tilburg weer het prachtige Nieuwjaarsconcert van André Rieu uit. Dit jaar op vrijdagavond 11 januari en zondagmiddag 13 januari vanuit Sydney. Vrijdag begint de voorstelling om 19.00 uur en op zondagmiddag is de aanvang om 12:00 en 15.00 uur. Tickets (€12,50) voor André Rieu’s Nieuwjaarsconcert 2019 zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscoop.

De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Deze voorstelling is de eerste volledige productie van Piece of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse, sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen!

Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar! Neem plaats in de bioscoopzaal en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.