Tilburg,
07
januari
2019
|
17:26
Europe/Amsterdam

André Rieu’s Nieuwsjaarconcert weer te zien bij Pathé Tilburg

Ook dit jaar zendt Pathé Tilburg weer het prachtige Nieuwjaarsconcert van André Rieu uit. Dit jaar op vrijdagavond 11 januari en zondagmiddag 13 januari vanuit Sydney. Vrijdag begint de voorstelling om 19.00 uur en op zondagmiddag is de aanvang om 12:00 en 15.00 uur. Tickets (€12,50) voor André Rieu’s Nieuwjaarsconcert 2019 zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscoop.

De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Deze voorstelling is de eerste volledige productie van Piece of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse, sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen!

Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar! Neem plaats in de bioscoopzaal en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.