30
oktober
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

AMF brengt de ‘TOP100DJs Awards 2020’ naar het witte doek bij Pathé

Evenementenorganisatie ALDA is een unieke samenwerking aangegaan met Pathé. De speciale show "AMF presents TOP100DJs Awards 2020", waarbij de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld wordt aangekondigd, zal worden vertoond in alle Pathé & Euroscoop bioscopen. Door middel van deze samenwerking kan er toch publiek aanwezig zijn tijdens de show en uitreiking.

Op zaterdag 7 november 2020 zal AMF, de grootste nachtclub ter wereld, zijn deuren virtueel openen voor een ruim 3 uur durende award show. Naast unieke optredens van Afrojack, Armin van Buuren, Avalan, David Guetta, Don Diablo en Nicky Romero zal ook de uitreiking van de nummer 1 DJ van de wereld te zien zijn. De livesets zijn op verschillende iconische plekken in Amsterdam opgenomen.

De show wordt om 20:00 uur live gestreamd in alle Pathé en Euroscoop bioscopen. Alles gaat geheel conform de richtlijnen van het RIVM waarbij er 30 personen per zaal mogen plaatsnemen op 1,5 meter afstand. Bezoekers zijn vrij om een dansje te doen op hun eigen stoel.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere content die het grote doek verdient. Eerder vertoonden we ook al streams van concerten en dj sets zoals van Audio Obscura en Davina Michelle en deze voorstellingen waren een groot succes. Wij vinden het een eer om nu AMF en de uitreiking van de nummer 1 DJ ter wereld live te kunnen vertonen in onze bioscopen. Zo kunnen muziekliefhebbers toch samen met andere muziekfans genieten van hun favoriete dj’s en live de uitreiking meemaken op het witte doek.”

Allan Hardenberg, CEO ALDA: “Ondanks dat we dit jaar geen reguliere AMF in de Johan Cruyff Arena kunnen organiseren, wilden wij iets speciaals doen waarbij wij de optimale beleving waar dance voor staat op een unieke manier wilden overbrengen. Als grote filmliefhebber ben ik trots dat deze show bij Pathé wordt uitgezonden. Met optimale audio en de grote schermen is voor ons Pathé dan ook de ideale setting om het spektakel van AMF en de Top100DJs Award show tot leven te brengen.”

Tickets kosten €12,50 en zijn vanaf 30 oktober om 17:00 online te verkrijgen via www.pathe.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.