01
december
2021
|
13:09
Europe/Amsterdam

Aftellen naar de feestdagen met de Pathé adventskalender

Pathé pakt uit met dagelijkse winacties en Pathé Thuis films in december

Pathé geeft december een vleugje extra magie door samen met haar bezoekers af te tellen naar de feestdagen. Met de Pathé adventskalender is elke dag voorafgaand aan kerst een feestdag, en zijn er de leukste cadeaus te winnen, zoals filmmerchandise van Captain Nova en Alles op Tafel, Popcorn & Chill pakken of de Pathé kersttruien. Ook Pathé Thuis doet mee: er worden maar liefst negen films cadeau gedaan aan alle Nederlanders, waaronder The Wolf of Wall Street en Penoza The Final Chapter. Filmfans kunnen vanaf vandaag tot aan kerstavond iedere dag een kalender vakje openen.

Het einde van het jaar is hét moment om terug te blikken, dankbaar te zijn voor de mensen om ons heen en elkaar in de watten te leggen. En laat dat ook precies zijn wat Pathé voor haar bezoekers wil doen: tijd om uit te delen! Het is de tweede keer dat Pathé een adventskalender uitbrengt, vorig jaar deden er maar liefst 160.000 filmliefhebbers mee. Ook dit jaar zit de Pathé adventskalender boordevol winacties met goodies en merchandise, en worden er voor het eerst ook Pathé Thuis films cadeau gedaan. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Ook dit jaar willen we graag iets extra’s doen voor onze trouwe bezoekers, die onze bioscopen ondanks alle beperkende maatregelen in groten getale bleven bezoeken. Samen met onze relaties en filmdistributeurs, hebben we de Pathé adventskalender ook dit jaar gevuld met de allerleukste filmgerelateerde winacties én maar liefst negen Pathé Thuis films. Zo hopen we samen met onze bezoekers de donkere dagen voor kerst nét wat gezelliger te maken en zorgen we voor de ultieme Pathé beleving, ook thuis.”

Hoe het werkt

Bezoekers kunnen dagelijks deelnemen aan de adventskalender door op www.pathe.nl/adventskalender het vakje van die dag te openen. De prijs van de dag komt tevoorschijn en bezoekers kunnen vervolgens kiezen om mee te doen aan de winactie door hun gegevens in te vullen, of de film van de dag wordt zichtbaar met een stappenplan hoe deze via Pathé Thuis kosteloos te bekijken is.

De prijzen worden iedere dag bekend gemaakt via de Instagram Stories van Pathé. De winnaars ontvangen binnen enkele dagen persoonlijk bericht via e-mail.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.