03
augustus
2022
|
09:25
Europe/Amsterdam

750.000e bezoeker Minions: Hoe Gru Superschurk Werd verrast in Pathé Amsterdam-Noord

De 750.000ste bezoeker van Minions: Hoe Gru Superschurk Werd (Minions: The Rise of Gru) is op dinsdag 2 augustus verwelkomd bij Pathé Amsterdam Noord. Daarmee is Minions; Hoe Gru Superschurk Werd de meest succesvolle animatiefilm sinds de start van de pandemie én de populairste film in de Nederlandse bioscoop op dit moment. De vrolijke familiefilm wordt de komende tijd nog exclusief vertoond op het grote doek. 

Flobatier Mekhaiel werd tijdens zijn bezoek met zijn familie in aanwezigheid van Minion Stuart verrast met het bericht dat hij de 750.000ste bezoeker van de nieuwste Minions film is. Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde Flobatier Minions: Hoe Gru Superschurk Werd een goodiebag en een cheque voor een half jaar gratis naar de film bij Pathé.

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd (Minions: The Rise of Gru draait in de bioscoop, in 2D, 3D en 4D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Bekijk hier de Nederlands gesproken versie en hier de ondertitelde versie van de trailer. Voor meer informatie: MinionsFilm.nl

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.