22
maart
2024
|
09:00
Europe/Amsterdam

24 uur durende Star Wars Marathon inclusief ontbijt bij Pathé

Beleef de Force: een nog nooit eerder vertoonde marathon in Nederland

Wees voorbereid op een intergalactisch spektakel! Om het 25-jarig jubileum van Star Wars Episode I: The Phantom Menace te vieren, zal deze klassieker vanaf 3 mei tijdelijk te zien zijn in alle Pathé-bioscopen. Om dit jubileum extra speciaal te maken is er ook een epische, ruim 24-uurs Star Wars Marathon te zien bij Pathé. Van vrijdagochtend 3 mei tot zaterdagochtend 4 mei worden alle negen delen van de legendarische saga op het grote scherm vertoond. Dit is nog nooit eerder gebeurd in Nederland. Na een mooie dag en nacht vol avonturen zorgt Pathé voor een lekker ontbijt voor alle bezoekers. De ticketverkoop start op 29 maart 17:00. 

Synopsis 

Star Wars, gecreëerd door George Lucas, is een iconische sciencefiction-franchise die het verhaal vertelt van een fictief universum ver weg in een ander tijdperk. De saga volgt de eeuwige strijd tussen goed (de Jedi) en kwaad (de Sith), te midden van politieke intriges, epische ruimtegevechten en ontroerende menselijke verhalen. Elke film biedt een unieke en meeslepende reis door het Star Wars-universum.

Exclusief beeld Acolyte 

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Star Wars Episode I: The Phantom Menace, zal er op het grote doek tijdens deze speciale re-release, exclusief 5 minuten aan beeldmateriaal van de nieuwe Star Wars-serie Acolyte worden vertoond.

Tickets

De Star Wars marathon is te zien bij vijf Pathé theaters vanaf vrijdag 3 mei om 10:00 uur tot zaterdag 4 mei circa 11:00 uur. Alle negen delen in de marathon zijn Engels gesproken en niet ondertiteld. De ticketsale start op 29 maart 17:00. Kaarten kosten €69,50,- per persoon inclusief het ontbijt verzorgd door Pathé. De marathon vindt plaats in de volgende Pathé theaters:

  • Amsterdam Noord
  • Schouwburgplein
  • Spuimarkt
  • Tilburg Stappegoor
  • Leeuwarden.

De re-release Star Wars Episode I: The Phantom Menace ticketsale start ook op 29 maart 17:00 en is te zien in alle Pathé theaters op vrijdag 3 tot en met dinsdag 7 mei. Deze re-release is Engels gesproken en is Nederlands ondertiteld. 

Voor meer informatie en tickets, pathe.nl/starwars.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door de gebroeders Pathé met als doel om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt een breed filmaanbod en speciale livestreams in innovatieve zalen en technieken, zoals IMAX, Dolby Cinema, 4DX en ScreenX. Via Pathé Thuis kunnen filmfans zonder abonnement in het comfort van hun eigen huis van het meest complete filmaanbod van Nederland genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de bioscoop én thuis.