14
augustus
2023
|
16:16
Europe/Amsterdam

1 miljoenste bezoeker van Oppenheimer in Nederland ontvangen bij Pathé Tilburg Centrum

Zaterdag 12 augustus jl. is de miljoenste bezoeker van OPPENHEIMER feestelijk verwelkomd in Pathé Tilburg Centrum. De film heeft sinds de release op 20 juli jl. al meerdere records verbroken en is de beste Christopher Nolan film in Nederland. De miljoen bezoekers hebben inmiddels gezorgd voor een opbrengst van €13.059.263 miljoen in Nederland. Momenteel is OPPENHEIMER op drie films na de grootste Universal film ooit in Nederland. 

Sam Leautaud werd samen met zijn vader Mark in de recent verbouwde IMAX-zaal van Pathé Tilburg Centrum verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de film is. Hij werd welkom geheten door theatermanager Simon Willemsen. De miljoenste bezoeker werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen, een Pathé Unlimited jaarabonnement en een Oppenheimer poster.

Doron Kurz, Commercieel Directeur, Pathé Theatres B.V.: “We zijn trots dat we de miljoenste bezoeker van Oppenheimer bij Pathé hebben mogen ontvangen. Deze zomer is een topzomer voor ons en de gehele bioscoopbranche met een goede filmprogrammering, waarvan Oppenheimer één van de meest bezochte films is. Al vele bezoekers hebben mogen genieten van deze daverende blockbuster in onze bioscopen. Deze mijlpaal onderstreept niet alleen het succes van de film, maar ook het vertrouwen dat ons publiek heeft in Pathé als dé bestemming voor onvergetelijke bioscoopervaringen.”

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.