20
april
2020
|
17:00
Europe/Amsterdam

1 miljoen films bekeken op Pathé Thuis met Pathé Trakteert

De Pathé Trakteert-actie is een enorm succes: de afgelopen twee weken werd er meer dan 1 miljoen keer een film bekeken via de actie. De VOD-dienst Pathé Thuis doet in samenwerking met Pathé bioscopen sinds 6 april elke dag een film cadeau op het streamingplatform, om zo het leven van alle thuiszittende filmliefhebbers een beetje leuker te maken.

Het gaat in totaal om 23 films die cadeau worden gedaan tussen maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april 2020. Alle denkbare genres komen met de actie aan bod, waardoor er voor alle filmliefhebbers iets moois bij zit, zoals Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet, Hackshaw Ridge en The Room. De volgende films waren het populairst en werden het vaakst bekeken:

  1. Fuck de Liefde
  2. Braven
  3. Home Again

In de komende dagen worden er nog negen films aangeboden, waarvan de titels de ochtend zelf pas bekend worden gemaakt op social media. Pathé Thuis licht alvast een tipje van de sluier op: een van de films die de komende dagen wordt aangeboden is Superbad, een hilarische coming-of-age-film met onder andere Jonah Hill en Michael Cera.

Iedere ochtend om 09:00 deelt Pathé Thuis via de social kanalen een unieke code die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is voor de desbetreffende film. Kijkers kunnen de bioscoopervaring nog verder thuis nabootsen door de unieke Pathé Popcornbak (zie bijlage) zelf uit te printen en in elkaar te vouwen. Pathé heeft het design hiervan voor haar fans beschikbaar gemaakt.

Houd dagelijks de social kanalen van Pathé op Facebook en Instagram, en Pathé Thuis op Facebook en Instagram in de gaten voor de unieke filmcodes.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Pathé heeft in Nederland 31 locaties, 253 zalen en 2.000 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.

OVER PATHÉ THUIS

Pathé Thuis is een Nederlandse video-on-demand-dienst (VOD) en aanbieder van alle films die kortgeleden in de bioscoop hebben gedraaid, en meer. Het huidige online aanbod bestaat uit meer dan 2500 titels en wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste films. Pathé Thuis is beschikbaar op alle gangbare platformen zoals desktop, Smart-TV's, gameconsoles, tablets en smartphones. Een account is gratis aan te maken. Gebruikers van de dienst betalen per gehuurde of gekochte film (transactional VOD).